2014-08-06 09:12:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ossza meg az ötleteit, s a kételyeit a főnökével

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Könnyelműségre, kalandozásra csábítják ma önt a csillagai. A közelmúlt eseményeiből azonban jól tudja, hogy nem mindig könnyű az, ami könnyűnek látszik elsőre. A bölcsessége a tettek gátja lehet, igaz, ami igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szerencsés napra számíthat: anyagiakban is szert tehet némi plusz előnyre. Ha másként nem, nézzen körül az otthonában! Van valamije, amire már nincs szüksége. Hirdesse meg az Interneten! Jól jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a gyors reakcióival, a rugalmasságával és alkalmazkodóképességével kápráztathatja el a kollégáit és nem utolsó sorban a főnökeit. Igaz, ami igaz: a szavak terén ön verhetetlen. Ma még a gondolatolvasásban is jeleskedhet még.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármennyire szeretné is, nem feledkezhet el minden ígéretéről. Ha valamilyen kijelentést tett a közelmúltban, bármennyire bánja is azt már, akkor is illik tartania magát hozzá. Különben többé nem hisznek önnek még a szerettei sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon jobban az egészségére! Minél jobban érzi magát a bőrében, annál többet hajlamos lehet felszedni a bőre alá. Mérsékelje az étkezését, fogyasszon minőségi és alacsony kalóriatartalmú ételeket! Mostanában minden hizlalja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Annál jobban érzi ma magát, minél kevesebb történéssel kell számolnia. Ha nyaraláson van, akkor is többre értékeli most a csendes unalmat, a pihenést egy könyvvel az ölében, mint a zajos helyeket, forgalmas városokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója a karrier házán halad át. Úgy érezheti, hogy most kell meglépnie valamit, mert egy-két nap múlva már késő lenne. Teljesen igaza van! Ossza meg az ötleteit, s a kételyeit a főnökével! Neki is jól jön a tanács.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Olyan döntést kell ma meghoznia, ami hosszú távon jelentős kihatással lehet a sorsára. A döntés érintheti a munkahelyét, vagy a saját vállalkozását. Esetleg épp most dönt úgy, hogy az önállósodás útjára lép. Vagy fordítva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Folyton dolgozik, de a családja, a környezete nem örül ennek. Ez persze frusztrálóan hat önre, hisz éppen miattuk hajszolja agyon magát. Üljön le a társával, és beszéljék meg, hogyan oszthatnák meg jobban legalább az otthoni munkát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy végre rendezze a pénzügyeit! Vannak dolgok, amikről le kellene mondania. Például valamilyen rossz szokás. Üssön két legyet egy csapásra: szokjon le a dohányzásról! Vagy az italról. Vagy mindkettőről.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A családjában újabb feszültségek alakulnak ki. Gondolkozzon el azon, vajon mindenben tényleg a társa a hibás? Könnyen lehet, hogy régi, családi bajok önmagában őrzött tudattalan tartalmait vetíti ki rá. Nem kéne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma itt az ideje annak, hogy végre kicsit kieressze a gőzt! Menjen mulatni a kedvesével! Régi, vagy új barátokat is bevonhatja a társasági életbe, összehozhat embereket. Ön által ma új, jó barátságok köttethetnek. Legyen ön a társaság kovásza!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: